Offentlig miljö/Kontor

Advokatkontor

Inredningsuppdraget hos Advokat Liljeblad & Rosén; Västervik var att inreda kontoret med en stilfull och branch- förtydligande känsla. Med färger, belysning och atmosfär som får besökare/klienter att trivas. Förvaring med känsla av bibliotek, sammetsgardiner från golv till tak och en belysning som skapar en trivsam stämning.

Revisionsbyrå

Uppdraget på Ernst & Young, Vimmerby var att få in mer färg. Och numera syns färgerna i möblerna, tapeter, textilier, konsten och blommorna. Olika typer av belysning som skapar en trivsam arbetsmiljö. Nya möbler i konferensrum för kundmöten och i fikarum för trivsamma raster med kollegaer.  En funktionell arbetsplats och informationsdisk och en tredimensionell företagslogga ger ett välkommande intryck i entréen.

Bankkontor

Hos Nordea, Vimmerby var uppdraget ett trivsamt och mer funktionellt konferansrum, med möjligheter att ha telefonmöten/videokonferanser och presentationer med projektor samt uppkopplingar för en eller flera arbetsplatser integrerade i konferansbordet.   

Gymnasieskola

När Vimmerby Gymnas var klart fick jag uppdrag att få in mer färg och hitta gardiner till olika rum. Färg och form var ett självklart val, färger som skaper kreativitet, lust och inspiration.

 
 
Beathe Skaate Inredning & Inspiration • Telefon 070-896 05 95 • E-post: beathe@skaate.se