Idé till genomförande

Känner du att butiken, fikarummet, konferensrummet eller att hela kontoret behöver en ny struktur, en annan känsla eller bara en uppfräschning. 
Det finns olika möjligheter att få hjälp. Från idé till genomförande.
Idé till inspiration
Vill du ha lite hjälp att komma igång, men inte behöver ha det på ritning. Med idéer på plats kan jag ge vissa tips & idéer, så att ni kommer igång. En diskussion på 2 timmar kan ge många nya idéer och tankar.
Idé till färdigt förslag
Ni kontaktar mig och vi går igenom behov, tankar eller funderingar. Sedan återkommer jag med rit/skissförslag, materialförslag och färg- och produktförslag. Om så önskas gör jag även beställningsunderlag  för produkter och inredningsmaterial.
Idé till genomförande

Tillsammans med erfarna hantverkare och goda kontakter kan jag hålla i olika projekt som renoveringar och ombyggnader fram till färdig miljö.
Då ingår skiss/ritningar, material-, färg och produktförlag samt beställningar av produkter och inredningsmaterial. Under tiden håller jag även i kontakten med leverantörer och hantverkare.
Stort kontaktnät - fördel för dig

Mina goda kontakter med olika hantverkare, kommunikatörer och leverantörer är en fördel för dig. Detta ger dig en smidig och betydligt enklare renovering eller ombyggnad.
 
 
Beathe Skaate Inredning & Inspiration • Telefon 070-896 05 95 • E-post: beathe@skaate.se